E-mail:

info@australianlabradoodlehungary.hu

Alom hírek:

Jelenleg nincs elérhető alom!

A Salt-Lake Australian Labradoodle Magyarország keleti régiójában, Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdőn található. A tó valamint az erdő közvetlen szomszédságában családunkban neveljük kutyáinkat. Évekig kerestük azt az új családtagot, amely gyermekbarát, a szőrét nem hullajtja, nem okoz allergiát, jó alaptermészettel rendelkezik, míg végül rátaláltuk az australian labradoodle fajtára. Nagyon beleszerettünk ebbe a barátságos, mulatságos, igazán különleges kutyába, akik annyi örömöt okoznak mindenki számára és szeretnénk, hogy hazánkban is mindenki megismerje.

Az első kutyáinkat hosszas keresést követően találtuk meg, mivel szerettük volna, ha minden szempontból alkalmasak a tenyésztésre, kiváló genetikai tulajdonságokkal, temperamentummal rolex daytona mingzhu engine mens 116519 15mm rendelkeznek, minden tekintetben megfeleljenek a fajta előírásainak. Így került hozzánk Piri és Pamacs elsőként Magyarországra, akik nagyszerű alapot adnak tenyésztési programunkhoz.

A kutyák jóléte a legfontosabb prioritás számunkra, kis számban, velünk élnek, célunk, hogy a kölykök csendes és szeretetteljes környezetben, gyerekek mellett nőjenek fel. Nagy figyelmet fordítunk a megfelelő szocializációra.

Az Australian Labradoodles barátságos és intelligens kutya, imádnak az emberek közelében lenni és nagyon szívesen tanulnak. 

MIÉRTÉRDEMES AUSZTRÁL LABRADOODLE-T VÁSÁROLNI A SALT LAKE-BŐL?

Célunk , hogy boldog, egészséges, kiváló vérmérséklettel rendelkező ausztrál Labradoodle kölykök szülessenek. Tenyésztési yiming yao coke tin disposable vape 6000 puffs green bean ice programunk a genetikai erő és az egészséges temperamentum gondos kiválasztásán alapul, annak érdekében, hogy egy olyan kölyökkutyát hozzunk létre, amely tökéletes lesz családja számára.

A Salt Lake Labradoodle kiskutyák a világ legjobb ausztrál Labradoodle vérvonalaiból származnak. Tenyésztési állományunk gondos kiválasztásával, kiváló alapot jelentenek ahhoz, hogy a Salt-lake Labradoodle a tenyésztés során folyamatos sikert érjen el.