E-mail:

info@australianlabradoodlehungary.hu

Alom hírek:

Jelenleg nincs elérhető alom

A Salt-Lake-ben nagyon komolyan vesszük felelősségünket, mint ausztrál Labradoodle tenyésztők, és alaposan megvizsgáljuk a potenciális ügyfeleket, mielőtt rájuk bízzuk egyik kölyökkutyánkat.  Egy kutya hatalmas felelősség és nagyon hosszú távú elkötelezettség, különösen mivel az ausztrál Labradoodles általában 15 év körüli életkorig él. Az ausztrál Labradoodles hihetetlenül szociális és emberközpontú, ezért azok az otthonok, ahol egy kutyát egész nap egyedül hagynának, nem megfelelőek. Az ausztrál Labradoodles nagyon gyermek centrikus, de fontos, hogy kölcsönösen tiszteljék egymást erre a szülőnek kell megtanítani a gyermeket és a kutyát.

Valamennyi kölyökkutyánk egészségügyileg tesztelt szülőktől származik, kiváló temperamentummal. Kölyökkutyáink a világ legjobb ausztrál Labradoodle nemzetségéből származnak. 

Kölyökkutyáinkat egy olyan szerződés alapján értékesítjük, amely jogilag biztosítja, hogy a kutyáját 12 hónapos korában sterilizálják/ivartalanítják.

Ennek oka, hogy nagy jelentőséget tulajdonítunk a fajta egészségének megőrzésére, és nem támogatjuk a “szórakoztató almokat”. 

Közelgő alom: Jelenleg nincs elérhető alom

Előzetes foglalásokat fogadunk el a 2022-2023 fő foglalási listánkon. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha jelentkezni szeretne a előfoglalási listánkhoz.